Sjukgymnastiska Institutet i Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

Sjukgymnastiska Institutet i Enköping Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Sjukgymnastiska Institutet i Enköping Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sjukgymnastiska Institutet i Enköping Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Sjukgymnastiska Institutet i Enköping Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1971-07-05. Men sedan 1996-01-01 så har Sjukgymnastiska Institutet i Enköping Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rådmansg. 4 A, 749 49, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sjukgymnastiska Institutet i Enköping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-31002.

Enköping arbetar för att bolag som Sjukgymnastiska Institutet i Enköping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sjukgymnastiska Institutet i Enköping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva sjukgymnastisk verksamhet, förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sjukgymnastiska Institutet i Enköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sjukgymnastiska Institutet i Enköping Aktiebolag och det är följande personer, Åslund Stenmark, Kerstin Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenmark, Sven-Erik Viktor som är född 1956 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sjukgymnastiska Institutet i Enköping Aktiebolag är 556148-5433.