Millis Kiosk & Bensin Aktiebolag

Uppsala län

Information

Millis Kiosk & Bensin Aktiebolag är ett av många företag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Millis Kiosk & Bensin Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Millis Kiosk & Bensin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Millis Kiosk & Bensin Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1971-10-28. Men sedan 1972-01-01 så har Millis Kiosk & Bensin Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Veckholm Basta, 745 99, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Millis Kiosk & Bensin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-82040.

Enköping arbetar för att företag som Millis Kiosk & Bensin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Millis Kiosk & Bensin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva kioskrörelse, bensinförsäljning samt taxirörelse.

Firmatecknare för Millis Kiosk & Bensin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Bo Evald.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Millis Kiosk & Bensin Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Bo Evald som är född 1950 och har titeln VD, Andersson, Bo Evald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Björn Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingegärd Cecilia som är född 1928 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Millis Kiosk & Bensin Aktiebolag är 556152-7275.