Färgnyans i Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Färgnyans i Enköping Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Färgnyans i Enköping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Färgnyans i Enköping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Färgnyans i Enköping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-11-10. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Färgnyans i Enköping Aktiebolag ska trivas.

Färgnyans i Enköping Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva färghandel och utföra måleriarbeten jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Färgnyans i Enköping Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Färgnyans i Enköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Färgnyans i Enköping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-37760.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Färgnyans i Enköping Aktiebolag är Mellgren, Hanna Suzanne som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellgren, Ulla Susanne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Halling, Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Färgnyans i Enköping Aktiebolag har 556153-3984 som sitt organisationsnummer.