Pedagogkonsult Peter Mörck Aktiebolag

Uppsala län

Information

Pedagogkonsult Peter Mörck Aktiebolag är en verksamhet som finns i Enköping. I Pedagogkonsult Peter Mörck Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mörck, Anne Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Mörck, Peter Johan Evertsson som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Mörk, Johan Eric som är född 1967 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Kaj Gustaf Adolf som är född 1947 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pedagogkonsult Peter Mörck Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Pedagogkonsult Peter Mörck Aktiebolag på telefon 0171-440393.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom ämnesområdet personalutveckling ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Därutöver skall bolaget tillhandahålla administrativa tjänster för mindre företag. Bolaget kan ävenledes äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pedagogkonsult Peter Mörck Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Pedagogkonsult Peter Mörck Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Pedagogkonsult Peter Mörck Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Pedagogkonsult Peter Mörck Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pedagogkonsult Peter Mörck Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mörck, Anne Margareta -Mörck, Peter Johan Evertsson

Pedagogkonsult Peter Mörck Aktiebolag har 556153-5427 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.