Reseproffsen Enköping AB

Uppsala län

Information

Reseproffsen Enköping AB är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Reseproffsen Enköping AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Reseproffsen Enköping AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Reseproffsen Enköping AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1972-01-10. Men sedan 1991-01-01 så har Reseproffsen Enköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Eriksg. 18, 749 49, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Reseproffsen Enköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-39420.

Enköping arbetar för att verksamheter som Reseproffsen Enköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Reseproffsen Enköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Uppsala län.

Bolaget skall driva resebyrå ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Reseproffsen Enköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Skoog, Erik Ingemar Firman tecknas i förening av -Kling, Jan Kurt -Lygnegård, Karl Jörgen Göte.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Reseproffsen Enköping AB och det är följande personer, Skoog, Erik Ingemar som är född 1953 och har titeln VD, Skoog, Erik Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kling, Jan Kurt som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lygnegård, Karl Jörgen Göte som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoog, Lena Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Folkesson, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor.Andersson, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Reseproffsen Enköping AB är 556156-3734.