Boglösa Åkeri Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall driva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Boglösa Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Boglösa Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1972-02-07 så skapades Boglösa Åkeri Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Boglösa Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Boglösa Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1972-01-01

556157-8930 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Boglösa Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Boglösa Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-29780 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Boglösa Åkeri Aktiebolag är Karlsson, Tommie Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Mikael Per Ola som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Anna Helena som är född 1968 och har titeln Suppleant, Larsson, Jan Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor, .