Kurt Stråhles Herrmode Aktiebolag

Uppsala län

Information

556179-1277 är organisationsnummer för verksamheten Kurt Stråhles Herrmode Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kurt Stråhles Herrmode Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Kurt Stråhles Herrmode Aktiebolag finns i.

Kurt Stråhles Herrmode Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-04-05 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kurt Stråhles Herrmode Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Kurt Stråhles Herrmode Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kurt Stråhles Herrmode Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Kurt Stråhles Herrmode Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-30892 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 19, 749 49, Enköping

Bolaget skall driva handel inom herr-, dam- och barnbeklädnadsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kurt Stråhles Herrmode Aktiebolag och det är Stråle, Tom Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stråle, Kurt Albert som är född 1937 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,