Black Line AB

Uppsala län

Information

Black Line AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Black Line AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Black Line AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Black Line AB har haft sedan 1994-01-01. Black Line AB har funnits sedan och 1983-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Black Line AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Litslena Tyresta 5, 749 51, Grillby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-474280.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Black Line AB Privat, ej börsnoterat.

Black Line AB har idag 556179-8603 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Black Line AB

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet inom skönhetsområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Black Line AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Claes Anders Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredriksson, Annika Kristina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Agnes Solveig som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, .