ELKAB AB

Uppsala län

Information

ELKAB AB är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som ELKAB AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ELKAB AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

ELKAB AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1973-07-19. Men sedan 1974-01-01 så har ELKAB AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skärfältens 14, 755 91, Uppsala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ELKAB AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 018-398250.

Enköping arbetar för att bolag som ELKAB AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ELKAB AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, köpa och sälja bilar samt verkstadsrörelse. Bolaget ska även utföra diverse hantverksarbeten.

Firmatecknare för ELKAB AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ELKAB AB och det är följande personer, Åkerfeldt, Mattias Bengt Gillis som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerfeldt, Björn Carl-Gustaf som är född 1944 och har titeln Suppleant, Agerson, Kjell Fredrik som är född 1971 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ELKAB AB är 556182-5885.