Björklidenhus AB

Uppsala län

Information

Björklidenhus AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Björklidenhus AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Björklidenhus AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Björklidenhus AB har haft sedan 1994-01-01. Björklidenhus AB har funnits sedan och 1975-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Björklidenhus AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Simtuna Siggesta, 749 71, Fjärdhundra men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-471040.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Björklidenhus AB Privat, ej börsnoterat.

Björklidenhus AB har idag 556190-2692 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Björklidenhus AB

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, handel med fastigheter, uthyrning av byggmaskiner, jämte annan därmed förenlig verksamhet.

I Björklidenhus AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Gerd Elisabet som är född 1962 och har titeln VD, Johansson, Gerd Elisabet som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomster, Karl Jan-Olov som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomster, Madelein Emma Sofie som är född 1986 och har titeln Suppleant, Lindgren, Bengt Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.