Uddala Bygg Aktiebolag

Uppsala län

Information

556196-6754 är organisationsnummer för verksamheten Uddala Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Uddala Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Uddala Bygg Aktiebolag finns i.

Uddala Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1978-03-21 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Uddala Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Uddala Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Uddala Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med Uddala Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-442016 eller genom brev på följande adress:
Tillinge Uddala 9, 745 94, Enköping

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, försäljning av byggnadsmateriel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Uddala Bygg Aktiebolag och det är Vägermark, Peter Lars-Ove som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars-Erik Gösta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Vega Anna Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Vägermark, Raili Margita som är född 1964 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor