Örtendahls Mynthandel Aktiebolag (Örtendahl Raouhl)

Uppsala län

Information

556198-7529 är organisationsnummer för bolaget Örtendahls Mynthandel Aktiebolag (Örtendahl Raouhl). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Örtendahls Mynthandel Aktiebolag (Örtendahl Raouhl) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Örtendahls Mynthandel Aktiebolag (Örtendahl Raouhl) finns i.

Örtendahls Mynthandel Aktiebolag (Örtendahl Raouhl) har varit registrerat sedan 1978-12-21 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Örtendahls Mynthandel Aktiebolag (Örtendahl Raouhl) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Örtendahls Mynthandel Aktiebolag (Örtendahl Raouhl) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Örtendahls Mynthandel Aktiebolag (Örtendahl Raouhl) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Örtendahls Mynthandel Aktiebolag (Örtendahl Raouhl) så kan ni göra det på telefon genom 0171-29570 eller genom brev på följande adress:
Källg. 17, 745 31, Enköping

Bolaget skall bedriva handel med mynt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Örtendahls Mynthandel Aktiebolag (Örtendahl Raouhl) och det är Örtendahl, Gösta Raoul som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Örtendahl, Ulla-Britt Margareta Bir. som är född 1951 och har titeln Suppleant, Omerovic, Miralem som är född 1979 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,