Enköpings Redovisningsservice Förvaltning AB

Uppsala län

Information

556201-4059 är organisationsnummer för bolaget Enköpings Redovisningsservice Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Enköpings Redovisningsservice Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Enköpings Redovisningsservice Förvaltning AB finns i.

Enköpings Redovisningsservice Förvaltning AB har varit registrerat sedan 1979-10-02 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Enköpings Redovisningsservice Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Enköpings Redovisningsservice Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Enköpings Redovisningsservice Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Enköpings Redovisningsservice Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-20260 eller genom brev på följande adress:
Rådmansg. 9 A, 749 49, Enköping

Bolaget skall utföra redovisnings- och deklarationstjänster, ekonomi- och skatterådgivning, fastighetsförmedling, enklare affärs- och familjejuridik samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Enköpings Redovisningsservice Förvaltning AB och det är Dalersjö, Eva Elisabeth som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bodin, Agne Holger som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Bodin, Gunnel Elisabet som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor,