Gustron EL & VVS Aktiebolag

Uppsala län

Information

Gustron EL & VVS Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Gustron EL & VVS Aktiebolag finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gustron EL & VVS Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Gustron EL & VVS Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gustron EL & VVS Aktiebolag har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gustron EL & VVS Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Långg. 67, 745 30, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-34620.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gustron EL & VVS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gustron EL & VVS Aktiebolag har idag 556207-3972 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Gustron EL & VVS Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att driva försäljning och service av el och VVS-produkter även och därmed förenlig verksamhet.

I Gustron EL & VVS Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Leppämäki, Harri Tapani som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olforser, Carl Ingvar Robert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Leppämäki, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Suppleant, Olforser, Ann Regina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Karlsson Byström, Ingemar Håkan som är född 1955 och har titeln Revisor, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .