Låstjänst i Lindesberg AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning i form av uthyrning av industrilokal samt försäljning och montering av lås och säkerhetsprodukter, företrädesvis dörr- och larm satm därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Låstjänst i Lindesberg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Låstjänst i Lindesberg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1981-06-02 så skapades Låstjänst i Lindesberg AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Låstjänst i Lindesberg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-05-15

556210-2672 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Låstjänst i Lindesberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Låstjänst i Lindesberg AB så går det att nå dem via telefon på 021-109630 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Låstjänst i Lindesberg AB är Burenstam Linder, Göran Anders W som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Boija, Solveig Teresia som är född 1951 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .