Tandläkare Lena Hansson Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Tandläkare Lena Hansson Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Tandläkare Lena Hansson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tandläkare Lena Hansson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tandläkare Lena Hansson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-06-02. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Tandläkare Lena Hansson Aktiebolag ska trivas.

Tandläkare Lena Hansson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tandläkarpraktik och jordbruksverksamhet, äga och förvalta fast som lös egendom, värdehandlingar och kapital, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tandläkare Lena Hansson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Tandläkare Lena Hansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Tandläkare Lena Hansson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-36015.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansson Werner, Lena Britt-Marie -Werner, Claes Håkan.

De som är på något sätt har med Tandläkare Lena Hansson Aktiebolag är Hansson Werner, Lena Britt-Marie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Werner, Claes Håkan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Ivan Villart som är född 1922 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Tandläkare Lena Hansson Aktiebolag har 556210-2870 som sitt organisationsnummer.