Idéaktiebolaget Totte Wallin

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Idéaktiebolaget Totte Wallin är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Idéaktiebolaget Totte Wallin är ett av dem. Statusen för Idéaktiebolaget Totte Wallin är att Bolaget är aktivt.

Idéaktiebolaget Totte Wallin är ett Aktiebolag och skapades 1981-11-30. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Idéaktiebolaget Totte Wallin ska trivas.

Idéaktiebolaget Totte Wallin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall anordna konserter samt andra musikaliska arrangemang, ävensom idka därmed förenlig rörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Idéaktiebolaget Totte Wallin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Idéaktiebolaget Totte Wallin Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Idéaktiebolaget Totte Wallin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-477798.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Idéaktiebolaget Totte Wallin är Vallin, Lars Torsten som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallin, Klara Margot Linnéa som är född 1929 och har titeln Suppleant, Bäcklund, Jan Torsten som är född 1940 och har titeln Revisor, Bäcklund & Partners Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Idéaktiebolaget Totte Wallin har 556213-2497 som sitt organisationsnummer.