EssLab Fastigheter AB

Uppsala län

Information

EssLab Fastigheter AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där EssLab Fastigheter AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. EssLab Fastigheter AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket EssLab Fastigheter AB har haft sedan 1994-01-01. EssLab Fastigheter AB har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till EssLab Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Biblioteksg. 6, 749 52, Grillby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-469046.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är EssLab Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

EssLab Fastigheter AB har idag 556213-5318 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för EssLab Fastigheter AB

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och lös egendom.

I EssLab Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindholm, Stig Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Laila Margaret som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lindblom, Nils Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .