Kicomp Kopparslagaren AB

Uppsala län

Information

Kicomp Kopparslagaren AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Kicomp Kopparslagaren AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kicomp Kopparslagaren AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kicomp Kopparslagaren AB har haft sedan 1994-01-01. Kicomp Kopparslagaren AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kicomp Kopparslagaren AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Källg. 12, 745 31, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-441305.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kicomp Kopparslagaren AB Privat, ej börsnoterat.

Kicomp Kopparslagaren AB har idag 556219-9041 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kicomp Kopparslagaren AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Kicomp Kopparslagaren AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Buråker, Christian Erling som är född 1977 och har titeln VD, Buråker, Christian Erling som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Margareta Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Rendert, Stig Johan som är född 1965 och har titeln Revisor, Copia Revision AB som är född och har titeln Revisor, .