Cultivera Art & Management AB

Uppsala län

Information

Cultivera Art & Management AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Cultivera Art & Management AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cultivera Art & Management AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Cultivera Art & Management AB har haft sedan 1999-01-01. Cultivera Art & Management AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Cultivera Art & Management AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mossv. 5, 749 42, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5740244.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Cultivera Art & Management AB Privat, ej börsnoterat.

Cultivera Art & Management AB har idag 556227-0842 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Cultivera Art & Management AB

Bolaget skall bedriva verksamhet inom området ledarskap och personlig utveckling i ett internationellt perspektiv samt handel med konstföremål och värdepapper och ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Cultivera Art & Management AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundkvist, Barbro Christina som är född 1948 och har titeln VD, Lundkvist, Leif Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Barbro Christina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor, .