Kronos Investment Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Kronos Investment Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kronos Investment Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kronos Investment Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kronos Investment Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-06-03. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kronos Investment Aktiebolag ska trivas.

Kronos Investment Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av aktier och andra värdepapper samt fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kronos Investment Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Kronos Investment Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Kronos Investment Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-32423.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kronos Investment Aktiebolag är Lundkvist, Leif Evert som är född 1945 och har titeln VD, Lundkvist, Leif Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Mats Bo Mikael Alexander som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Inger Agneta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Barbro Christina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln RevisorRevisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor, .

Kronos Investment Aktiebolag har 556229-5815 som sitt organisationsnummer.