Redovisningstjänst i Grillby Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Redovisningstjänst i Grillby Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Redovisningstjänst i Grillby Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Redovisningstjänst i Grillby Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Redovisningstjänst i Grillby Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-07-14. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Redovisningstjänst i Grillby Aktiebolag ska trivas.

Redovisningstjänst i Grillby Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka redovisning, ekonomisk planering, skattefrågor, juridiska tjänster, datatjänster och köp och försäljning av aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Redovisningstjänst i Grillby Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Redovisningstjänst i Grillby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Redovisningstjänst i Grillby Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -Höljer, Elsa Marie-Anne -Höljer, Lars Tommy.

De som är på något sätt har med Redovisningstjänst i Grillby Aktiebolag är Höljer, Lars Tommy som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Höljer, Elsa Marie-Anne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision i Sollentuna AB som är född och har titeln Revisor, .

Redovisningstjänst i Grillby Aktiebolag har 556231-1588 som sitt organisationsnummer.