Strömblad Management AB

Uppsala län

Information

Strömblad Management AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Strömblad Management AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Strömblad Management AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Strömblad Management AB har haft sedan 1996-01-01. Strömblad Management AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Strömblad Management AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Veckholm Ekholmen 28, 745 99, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-82324.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Strömblad Management AB Privat, ej börsnoterat.

Strömblad Management AB har idag 556239-3933 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Strömblad Management AB

Föremålet för bolagets verksamhet är 1. Konsultverksamhet inom områdena affärsutveckling och marknadsföring, 2. Förlagsverksamhet för digitala medier, 3. Trycksaks-, bok-, TV- och informationsproduktion, 4. Undersökningsverksamhet 5. Handel med antikviteter avseende möbler och prydnadsföremål, 6. Handel med inreding avseende möbler och prydnadsföremål, 7. Handel med trädgårdsprodukter avseende möbler och prydnadsföremål, 8. Handel med värdepapper 9. Samt med dessa verksamheter förenlig verksamhet.

I Strömblad Management AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strömblad, Claes Fredrik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nee, Janek som är född 1978 och har titeln Suppleant, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .