M.K. Skogstjänst Aktiebolag

Uppsala län

Information

556240-2197 är organisationsnummer för företaget M.K. Skogstjänst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M.K. Skogstjänst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som M.K. Skogstjänst Aktiebolag finns i.

M.K. Skogstjänst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-02-10 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för M.K. Skogstjänst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

M.K. Skogstjänst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för M.K. Skogstjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med M.K. Skogstjänst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5774644 eller genom brev på följande adress:
Verkmästareg. 72, 745 39, Enköping

Bolaget skall bedriva skogsavverkning, skogsvård och handel med skogsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med M.K. Skogstjänst Aktiebolag och det är Kärjenmäki, Kari Juhani som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kärjenmäki, Raimo Mikko som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Klaman, Annika Märta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor,