Japan Electronic Center AB

Uppsala län

Information

556240-7519 är organisationsnummer för bolaget Japan Electronic Center AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Japan Electronic Center AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Japan Electronic Center AB finns i.

Japan Electronic Center AB har varit registrerat sedan 1984-04-02 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-03-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Japan Electronic Center AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Japan Electronic Center AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Japan Electronic Center AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Japan Electronic Center AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-27025 eller genom brev på följande adress:
V. Ringg. 31, 745 31, Enköping

Bolaget skall driva handel med elektronikkomponenter samt köp, försäljning och förvaltning av fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Japan Electronic Center AB och det är Poddany, Roman som är född 1947 och har titeln VD, Poddany, Roman som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Poddany, Pavlina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Henriksson, Lars Roland som är född 1941 och har titeln Huvudansvarigrevisor,