Enköpings Oljeaktiebolag

Uppsala län

Information

Enköpings Oljeaktiebolag är ett företag som finns i Enköping. I Enköpings Oljeaktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Roberg, Björn Torsten Christian som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Roberg, Matz Bernhard som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Roberg, Maria Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Roberg, Maud Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Enköpings Oljeaktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Enköpings Oljeaktiebolag på telefon 073-5807980.

Bolaget skall bedriva bensinrörelse med närbutik samt försäljning av petroleumprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Enköpings Oljeaktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Enköpings Oljeaktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Enköpings Oljeaktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Enköpings Oljeaktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Enköpings Oljeaktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Roberg, Björn Torsten Christian -Roberg, Maria Elisabet -Roberg, Matz Bernhard -Roberg, Maud Birgitta

Enköpings Oljeaktiebolag har 556241-0042 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.