Entreprenadkonsult i Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

Entreprenadkonsult i Enköping Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Entreprenadkonsult i Enköping Aktiebolag finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Entreprenadkonsult i Enköping Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Entreprenadkonsult i Enköping Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Entreprenadkonsult i Enköping Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till SKRAPAN 2210, 722 10, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-29770.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Entreprenadkonsult i Enköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Entreprenadkonsult i Enköping Aktiebolag har idag 556246-4643 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Entreprenadkonsult i Enköping Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av byggmaterial, konsultationer samt besiktningar av byggnation, entreprenad och därmed förenlig verksamhet.

I Entreprenadkonsult i Enköping Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fagersand, Leif Åke Erling som är född 1952 och har titeln Likvidator, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .