Vita Verita Aktiebolag

Uppsala län

Information

Vita Verita Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Vita Verita Aktiebolag finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vita Verita Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Vita Verita Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Vita Verita Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Rydsv. 138, 196 31, Kungsängen men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-460180.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Vita Verita Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Vita Verita Aktiebolag har idag 556247-9062 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Vita Verita Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med utrustning och förbrukningsmaterial inom områden för renrumlaboratorier och ESD (Electro Static Discharge) säkra miljöer, förvalta lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Vita Verita Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kumbrant, Lars Anders som är född 1958 och har titeln VD, Kumbrant, Lars Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kumbrant, Lars Johan Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kumbrant, Sarah Camilla som är född 1972 och har titeln Suppleant, Carlsson, Olof Lennart som är född 1936 och har titeln Revisor, Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.