Aktiebolaget Mellansvensk Omnibustrafik

Uppsala län

Information

Aktiebolaget Mellansvensk Omnibustrafik är en verksamhet som finns i Enköping. I Aktiebolaget Mellansvensk Omnibustrafik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordin, Kjell Olof som är född 1967 och har titeln VD, Nordin, Kjell Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Fred Alan Torbjörn som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wagerman, Malin Elisabeth som är född 1978 och har titeln Suppleant, Anderbro, Patrik Bo Roland som är född 1972 och har titeln Revisor, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Mellansvensk Omnibustrafik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Mellansvensk Omnibustrafik på telefon 0171-30465.

Bolaget ska bedriva yrkesmässig trafik, uthyrningsrörelse, inköp, försäljning, import och export av transportmedel, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Mellansvensk Omnibustrafik av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Mellansvensk Omnibustrafik är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Mellansvensk Omnibustrafik innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Mellansvensk Omnibustrafik är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Mellansvensk Omnibustrafik så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Aktiebolaget Mellansvensk Omnibustrafik har 556248-1662 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.