Sören Peterson Isolerings Aktiebolag

Uppsala län

Information

556254-5268 är organisationsnummer för verksamheten Sören Peterson Isolerings Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sören Peterson Isolerings Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Sören Peterson Isolerings Aktiebolag finns i.

Sören Peterson Isolerings Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-01-14 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sören Peterson Isolerings Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Sören Peterson Isolerings Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sören Peterson Isolerings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sören Peterson Isolerings Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-479053 eller genom brev på följande adress:
Västerleden 30, 745 62, Enköping

Bolaget skall bestå av rör- och ventilationsledningar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sören Peterson Isolerings Aktiebolag och det är Pettersson, Rolf Oskar Sören som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Per Johan Vikram som är född 1979 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,