Mabe Aktiebolag

Uppsala län

Information

Mabe Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Mabe Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mabe Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Mabe Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1985-01-24. Men sedan 1986-01-01 så har Mabe Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mabe Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Enköping arbetar för att bolag som Mabe Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mabe Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva försäljning av manufaktur-, hem- och fritidsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mabe Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mabe Aktiebolag och det är följande personer, Borg, Gustaf Christian som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Ian Peter som är född 1946 och har titeln Suppleant, Rudenäs, Tore Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Lennart Rudenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mabe Aktiebolag är 556255-2629.