CaVig Montage AB

Uppsala län

Information

CaVig Montage AB är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som CaVig Montage AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

CaVig Montage AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1985-08-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till STENVRETSGATAN 1, 749 40, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CaVig Montage AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-440075.

Enköping arbetar för att verksamheter som CaVig Montage AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CaVig Montage AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet i plåt, stål och snickeri, fastighetsförvaltning, värdepappershandel, uthyrning av personal och maskiner såsom plåtslagerimaskiner och liknande samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CaVig Montage AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CaVig Montage AB och det är följande personer, Carlsson, Dan Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vig, Sören Conny som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Susanne Birgitta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lindgren, Bengt Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för CaVig Montage AB är 556261-0278.