Horses & Betula AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Horses & Betula AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Horses & Betula AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Horses & Betula AB är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556261-4585.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-8992919 alternativt besöka eller skicka post till Horses & Betula AB på följande adress Enköping Vårfrukyrka-Jädra, 745 95, Enköping.

Horses & Betula AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Horses & Betula AB så sitter följande personer i styrelsen: , Björk, Nils Olov som är född 1932 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena bensin- och drivmedel samt företagsledning ävensom förvaltning av värdepapper, fast egendom och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva ridanläggning med handel och därmed förenlig verksamhet.