Mekonomen Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

Mekonomen Enköping Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Mekonomen Enköping Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mekonomen Enköping Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Mekonomen Enköping Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1985-09-04. Men sedan 1986-01-01 så har Mekonomen Enköping Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Åkerbyg. 2, 745 37, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mekonomen Enköping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-38850.

Enköping arbetar för att bolag som Mekonomen Enköping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mekonomen Enköping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva försäljning av biltillbehör och bilreservdelar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mekonomen Enköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -suppleanterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mekonomen Enköping Aktiebolag och det är följande personer, Rantzow, Claes Eric Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Carl Mathias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Olsson, Maths Peter som är född 1963 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Svantemark, Lars Krister som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Mekonomen Enköping Aktiebolag är 556264-2636.