Schaktbolaget i Örsundsbro Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Schaktbolaget i Örsundsbro Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Schaktbolaget i Örsundsbro Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Schaktbolaget i Örsundsbro Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556266-1057.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0171-52033 alternativt besöka eller skicka post till Schaktbolaget i Örsundsbro Aktiebolag på följande adress Kastanjev. 12, 749 61, Örsundsbro.

Schaktbolaget i Örsundsbro Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Schaktbolaget i Örsundsbro Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Pigg, Sirpa Anneli som är född 1953 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva grävnings- och schaktningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.