Rektab Trading Aktiebolag

Uppsala län

Information

556269-8364 är organisationsnummer för bolaget Rektab Trading Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rektab Trading Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Rektab Trading Aktiebolag finns i.

Rektab Trading Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-12-20 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rektab Trading Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Rektab Trading Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rektab Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Blomberg Samuelsson, Lena Kristina -Larsson, Helge Björn Roger -Larsson, Viveka Anna Maria B

Vill ni komma i kontakt med Rektab Trading Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Strängg. 8, 749 49, Enköping

Bolaget skall bedriva researrangemang, handel med värdepapper, kemisk tvätt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rektab Trading Aktiebolag och det är Blomberg Samuelsson, Lena Kristina som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Helge Björn Roger som är född 1943 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Viveka Anna Maria B som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fallström, Sofia M B som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Maria Kristina Björnsdotter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln RevisorRevisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor,