NORDIC BAROUDEUR YATCHING AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och NORDIC BAROUDEUR YATCHING AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och NORDIC BAROUDEUR YATCHING AB är ett av dem. Statusen för NORDIC BAROUDEUR YATCHING AB är att Bolaget är aktivt.

NORDIC BAROUDEUR YATCHING AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-01-27. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som NORDIC BAROUDEUR YATCHING AB ska trivas.

I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremål för bolagets verksamhet ska vara konsultverksamhet inom yatching och fritidssektorn, båtcharterverksamhet, marknadsföring av tjänster och produkter inom yatching, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NORDIC BAROUDEUR YATCHING AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är NORDIC BAROUDEUR YATCHING AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med NORDIC BAROUDEUR YATCHING AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7558131.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med NORDIC BAROUDEUR YATCHING AB är Zander, Jean-Jacques som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölin, Magnus Haqvin som är född 1952 och har titeln Suppleant, Deurell, Ole som är född 1954 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

NORDIC BAROUDEUR YATCHING AB har 556270-5151 som sitt organisationsnummer.