Legalett i Mellansverige Försäljnings Aktiebolag

Uppsala län

Information

Legalett i Mellansverige Försäljnings Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Legalett i Mellansverige Försäljnings Aktiebolag finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Legalett i Mellansverige Försäljnings Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Legalett i Mellansverige Försäljnings Aktiebolag har haft sedan 2008-09-11. Legalett i Mellansverige Försäljnings Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Legalett i Mellansverige Försäljnings Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Herrhagens Byv. 21, 752 67, Uppsala men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 018-469870.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Legalett i Mellansverige Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Legalett i Mellansverige Försäljnings Aktiebolag har idag 556272-5449 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Ordförande saknas. är den som för stunden ansvarar för Legalett i Mellansverige Försäljnings Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljningsverksamhet inom byggnads-, fordons- och kontorsvaruområdet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva köp, försäljning och förvaltning av fastigheter och värdepapper.

I Legalett i Mellansverige Försäljnings Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johanson, Siw Annika som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johanson, Malin Annika som är född 1988 och har titeln Suppleant, Ivarsson, Anna Eva Gunilla som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .