LEDAB Ledningskonsult Aktiebolag

Uppsala län

Information

LEDAB Ledningskonsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som LEDAB Ledningskonsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LEDAB Ledningskonsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

LEDAB Ledningskonsult Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1986-03-18. Men sedan 1998-01-01 så har LEDAB Ledningskonsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Oxbärsg. 5, 749 42, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LEDAB Ledningskonsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-29797.

Enköping arbetar för att företag som LEDAB Ledningskonsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LEDAB Ledningskonsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva konsultation inom områdena företagsplanering, organisation och marknadsföring ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LEDAB Ledningskonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LEDAB Ledningskonsult Aktiebolag och det är följande personer, Linder, Leif Erik som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, Gunnel Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LEDAB Ledningskonsult Aktiebolag är 556274-4655.