Tandläkare Eric Engfeldt AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Tandläkare Eric Engfeldt AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Tandläkare Eric Engfeldt AB är ett av dem. Statusen för Tandläkare Eric Engfeldt AB är att Bolaget är aktivt.

Tandläkare Eric Engfeldt AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-04-28. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Tandläkare Eric Engfeldt AB ska trivas.

Tandläkare Eric Engfeldt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tandläkarrörelse, äga och förvalta fast egendom, aktier och värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också sälja konsumtionsvaror, företrädesvis inom kost- och vitamintillskott samt hudvård och kosmetik samt även bedriva utbildning inom dessa områden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tandläkare Eric Engfeldt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Tandläkare Eric Engfeldt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Tandläkare Eric Engfeldt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-39105.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tandläkare Eric Engfeldt AB är Engfeldt, Eric Torsten som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lingfors Engfeldt, Gun Marie som är född 1953 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Tandläkare Eric Engfeldt AB har 556276-1253 som sitt organisationsnummer.