LB Ohlsson Mekaniska Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns LB Ohlsson Mekaniska Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. LB Ohlsson Mekaniska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

LB Ohlsson Mekaniska Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556286-4446.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0171-21608 alternativt besöka eller skicka post till LB Ohlsson Mekaniska Aktiebolag på följande adress Åke Wassings v., 749 70, Fjärdhundra.

LB Ohlsson Mekaniska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I LB Ohlsson Mekaniska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Lind, Jan Håkan Lage som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mekaniska verkstad och montagearbeten, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.