Skolsta Bensin & Service Aktiebolag

Uppsala län

Information

556289-6901 är organisationsnummer för verksamheten Skolsta Bensin & Service Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skolsta Bensin & Service Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Skolsta Bensin & Service Aktiebolag finns i.

Skolsta Bensin & Service Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-12-15 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skolsta Bensin & Service Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Skolsta Bensin & Service Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skolsta Bensin & Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Skolsta Bensin & Service Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-474084 eller genom brev på följande adress:
Grillbyv. 27, 749 51, Grillby

Bolaget skall bedriva bensinstation samt försäljning av livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skolsta Bensin & Service Aktiebolag och det är Emanuelsson, Tomas Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wendt, Eva Annika som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor,