Strömsberg Industri Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Strömsberg Industri Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Strömsberg Industri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Strömsberg Industri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Strömsberg Industri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-02-02. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Strömsberg Industri Aktiebolag ska trivas.

Strömsberg Industri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kvarn- och sågrörelse samt plåt- och mekanisk industri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Strömsberg Industri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Strömsberg Industri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Strömsberg Industri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-443050.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Strömsberg Industri Aktiebolag är Kjellberg, Leif Sverre Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsén, Elisabet Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Strömsberg Industri Aktiebolag har 556290-2923 som sitt organisationsnummer.