Haga Kontorsdata i Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Haga Kontorsdata i Enköping Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Haga Kontorsdata i Enköping Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Haga Kontorsdata i Enköping Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556290-7567.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0171-461011 alternativt besöka eller skicka post till Haga Kontorsdata i Enköping Aktiebolag på följande adress Enköpingsv. 7, 749 60, Örsundsbro.

Haga Kontorsdata i Enköping Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Haga Kontorsdata i Enköping Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson, Bengt Axel Emanuel som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra redovisnings- och kontorsservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.