Smidesprodukter G. Winkvist Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av produkter samt konsult-verksamhet inom mekanisk verkstadsindustri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Smidesprodukter G. Winkvist Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Smidesprodukter G. Winkvist Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1987-01-09 så skapades Smidesprodukter G. Winkvist Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Smidesprodukter G. Winkvist Aktiebolag har haft det sedan 2010-04-02.

Smidesprodukter G. Winkvist Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556291-0603 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är Smidesprodukter G. Winkvist Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Smidesprodukter G. Winkvist Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-20420 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Winkvist, Eva Lena

Följande personer är på något sätt aktiva inom Smidesprodukter G. Winkvist Aktiebolag är Winkvist, Eva Lena som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Winkvist, Gunnar Eugén som är född 1935 och har titeln VD, Winkvist, Gunnar Eugén som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Winkvist, Mona Elisabet som är född 1936 och har titeln Suppleant, Lindgren, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.