RogersTeknik Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, konstruktion och lagerhållning inom teknikområdet, ävensom därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RogersTeknik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är RogersTeknik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1987-06-16 så skapades RogersTeknik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel RogersTeknik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

RogersTeknik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556297-2546 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är RogersTeknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med RogersTeknik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-30101 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom RogersTeknik Aktiebolag är Lundholm, Leif Roger Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Åfelt, Clary Ingegärd som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .