Nettooptik Sverige AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Nettooptik Sverige AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Nettooptik Sverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Nettooptik Sverige AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556299-4409.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0171-473053 alternativt besöka eller skicka post till Nettooptik Sverige AB på följande adress Hammarsgårdsv. 9 A, 749 50, Ekolsund.

Nettooptik Sverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nettooptik Sverige AB så sitter följande personer i styrelsen: , Länder, Maria Margareta som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med och utföra installationer av hemelektronik, bedriva handel med optisk materiel, äga och förvalta fast egendom samt bedriva handel med och äga värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.