Andersta Gård Aktiebolag

Uppsala län

Information

Andersta Gård Aktiebolag är en verksamhet som finns i Enköping. I Andersta Gård Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Rolf Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Rolf Peter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jeanette Teresia som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Erik som är född 1972 och har titeln Revisor, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Andersta Gård Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Andersta Gård Aktiebolag på telefon 0171-447124.

Bolaget skall idka verkstads-, och transport-, jordbruks- och skogsrörelse, äga och förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Andersta Gård Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Andersta Gård Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Andersta Gård Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Andersta Gård Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Andersta Gård Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Andersta Gård Aktiebolag har 556305-2520 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.