Cykelhörnan i Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

Cykelhörnan i Enköping Aktiebolag är ett företag som finns i Enköping. I Cykelhörnan i Enköping Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Bo Lennart Egidius som är född 1942 och har titeln VD, Karlsson, Per Lennart Tobias som är född 1967 och har titeln Vice VD, Karlsson, Bo Lennart Egidius som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Lennart Tobias som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Erik Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karin Sara Viktoria som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamotIngvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Cykelhörnan i Enköping Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Cykelhörnan i Enköping Aktiebolag på telefon 0171-30350.

Bolaget skall bedriva butikshandel med sport- och fritidsartiklar även cyklar, fiskeutrustning, vapen och ammunition och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Cykelhörnan i Enköping Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Cykelhörnan i Enköping Aktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Cykelhörnan i Enköping Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Cykelhörnan i Enköping Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cykelhörnan i Enköping Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Cykelhörnan i Enköping Aktiebolag har 556306-7726 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.