Håkan Berggrens Partivaruaffär Aktiebolag

Uppsala län

Information

Håkan Berggrens Partivaruaffär Aktiebolag är ett bolag som finns i Enköping. I Håkan Berggrens Partivaruaffär Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berggren, Håkan Ivar Holger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Karin Kristina Paulina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Håkan Berggrens Partivaruaffär Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Håkan Berggrens Partivaruaffär Aktiebolag på telefon 0171-32857.

Bolaget skall bedriva partihandel med livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Håkan Berggrens Partivaruaffär Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Håkan Berggrens Partivaruaffär Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Håkan Berggrens Partivaruaffär Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Håkan Berggrens Partivaruaffär Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Håkan Berggrens Partivaruaffär Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Håkan Berggrens Partivaruaffär Aktiebolag har 556307-1215 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.